With Love

Mijn vriendin woont in Amerika. Ik kan gelukkig wel veel contact houden door met haar te chatten. Wat is dan het internet een geweldige uitvinding. Als je zo ver van elkaar vandaan woont, kun je zo gemakkelijk en snel met elkaar praten.

In ieder geval heeft ze het op dit moment niet makkelijk. ik kan helaas niet even naar haar toe om een hug te geven, daarom heb ik voor haar een “Clean & Simple” card gemaakt, die wat mij betreft alles zegt wat er gezegd kan worden.

DSC09141

Materialen: Cardstock, Sizzix Thinlits Bright Bubbels, Tekst Die With Love + hartje, Color Box Cat’s Eye Ink.

This entry was posted in 10 x 15, Card, Cardstock, Color Box Cat's eye ink, Hartje, Linnenkarton, Materiaal, Thema's, With Love. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.