Traveling Home For Christmas

Mijn oudste dochter was van het voorjaar met haar vriend in Duitsland. Daar hebben ze nog mooi wat sneeuw gezien en er ook doorheen gelopen. Toen ik de foto’s zag, was het daar echt prachtig mooi. Jammer dat wij dan zo weinig hebben gehad.

Eén van de foto’s die haar vriend had gemaakt was van zo’n ouderwetse stoomtrein. En dan met die sneeuw! Ik had gelijk al het idee om die foto te gebruiken voor een kerstkaart. Om hem in vintage stijl te houden is de foto afgedrukt in sepia kleur.

Ik denk dat ik er ook nog een ga maken in de originele kleur. Dan zie je de rookwolk van de trein nog beter.

Week 26

Materialen: Kraft, Maja Design Vintage Winter, Color Box Cat’s Eye Ink, metal corner, lint, pearls.

This entry was posted in 14 x 14, Card, Cardstock, Christmas, Color Box Cat's eye ink, Kraft, Lint, Maja Design, Materiaal, Metalen hoekjes, Only Christmas Cards, Parels, Punches, Thema's, Vintage Winter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.