Seasons Greetings

Dit is al mijn 22e kerstkaart die ik dit jaar heb gemaakt. Ik moet zeggen dat ik best wel trots ben op mezelf dat ik het zo kan volhouden.

Voor deze kaart heb ik het eenvoudig gehouden en maar één scrapvel gebruikt. Daar is de achtergrond en de bloem van gemaakt.

Week 22

Materialen: Kraft, Magnolia Vintage Christmas, Die Seasons Greetings, Alterations Thinlits Holiday GreensColor Box Cat’s Eye Ink, Brad, jute.

This entry was posted in 13x13, Alterations Thinlits Holiday Greens, Brads, Card, Cardstock, Challenge, Christmas, Color Box Cat's eye ink, Color Core, Die, Jute, Kraft, LR0122 Poinsetta, Marianne Design, Materiaal, Only Christmas Cards, Punches, Round corner, Sizzix Die, Thema's. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − seven =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.