New Home

Ik maak eigenlijk nooit meer kaarten met 3D plaatjes, simpelweg omdat het knippen niet zo goed meer wil lukken. Echter voor deze keer heb ik het toch weer een keer gedaan. Het was een heleboel gepriegel, maar het staat ook wel weer heel leuk op de kaart.

Het gereedschap van het frame heb ik bewerkt met Inka Gold Graphit, wat een mooi effect geeft.

DSC08675

Materialen: Linnenkarton, Amy Design It’s a Man’s World, Tools Frame, 3D knipvel It’s a Man’s World, Label Die, Inka Gold Graphit, Brad, Color Box Cat’s Eye Ink Cocoa.

This entry was posted in 13x13, Amy Design, Brads, Card, Cardstock, Color Box Cat's eye ink, Die, Diverse, Diversen Dies, Inka Gold Graphit, It's a Mans World, Label Die, Linnenkarton, Materiaal, Paperpad, Thema's, Tools Frame. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + twenty =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.