It’s Party Time

Hier nog een “Less is more” kaartje.
In het frame heb ik een paar gaten opgevuld, waardoor weer een heel ander effect ontstaat. Verder heb ik dit keer geen bloemen op de kaart gedaan, wat wel heel bijzonder is voor mij want ik ben gek op bloemen. De kaart was zo al goed genoeg vond ik.

DSC08552

Materialen: Kraft, Color Core cardstock, Graphic 45 Time to Celebrate, Sizzix Bigz Die w/Texture Fades Feather Duo, Sizzix Tim Holtz – Framework Dies Wave, Color Box Cat’s Eye ink, lint, brad.

This entry was posted in 10 x 15, Brads, Card, Cardstock, Color Box Cat's eye ink, Graphic 45, Hobbycompleet De Duif, Kraft, Lint, Materiaal, Sizzix Die, Thema's, Time to Celebrate, w/Texture Fades Feather Duo. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + 7 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.