Christmas is “Just around the corner”

De Engelsen zeggen het zo mooi: “Christmas is just around the corner”, en dat is het ook. Je merkt het aan het kouder wordende weer, maar ook in het aanbod van feestartikelen in de winkels.

Ik hou van de drukke tijd in de aanloop naar kerstmis. De geuren die in huis hangen van het bakken, maar ook het geurende groen wat de kerstboom en dennentakken mee naar binnen nemen. Aan de andere kant geniet ik dan ook veel van de rust op de kerstdagen zelf.

Ik doe nu voor de 1e keer mee aan een challenge van de Dutch Card Lovers. Voor deze challenge,
nr. 221, is het de bedoeling om iets te maken voor de kerst. Ik hou van rust, zilver en natuurlijke materialen met de kerst. Onze kerstboom is altijd geheel in het zilver versiert. Daarom heb ik gekozen om dat dit jaar door te voeren voor het kerstdiner in de vorm van een menukaartje en een servetring, samen vormen ze voor deze challenge de tafeldecoratie.

Ik denk dat ik zo een hele mooie sfeervolle tafel ga krijgen met de kerst.

IMG_2131

IMG_2130

IMG_2128

Materialen: Zilverkleurig + wit kaartenkarton, Marianne Design Die LR0122 + Berries, Sizzix Tim Holtz Alterations Thinlits Holiday Greens + Thinlits Girls are Weird, Acrylverf Silver Metallic.

This entry was posted in Alterations Thinlits Holiday Greens, Bunch of Berries, Christmas, Die, Girls are Weird, Kaarten karton, LR0122 Poinsetta, Marianne Design, Materiaal, Menukaartje, Servetring, Thema's, Verf. Bookmark the permalink.

2 Responses to Christmas is “Just around the corner”

  1. Rosalien says:

    Wat ontzettend leuk gedaan en wat zal dat gezellig staan straks met kerst. 🙂 Leuk dat je meedoet met de DCL.

  2. margot says:

    prachtig! wat een sjieke tafel zul jij hebben met kerst! bedankt voor het meedoen met de dcl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.