Happy Birthday

Recent heb ik een verjaardagskaartje gemaakt voor de ouders van onze schoonzoon. Zijn ouders zijn dit jaar samen 120 jaar geworden. Dat moest dus ook op de kaart staan. Ik heb dat opgelost door een tag te verwerken op de kaart waar het aantal jaren opstaat.

Daarnaast heb ik er bewust voor gekozen om de stempel eens een keer niet in te kleuren, omdat het plaatje ook al wat druk is om te zien.

DSC07633

Materialen: Cardstock, kraft, Maja Design Vintage Spring Basics, Marianne Design LR0156 + LR0192 + LR0185 + CR1251, Joy! Crafts Die Happy Birthday + Bille’s Flourish, Label Die, Round Corner Punch, Deep Red Stamp Romantic Stroll, Color Box Cat’s Eye Ink Cocoa, bloemen, pearls, twine.

This entry was posted in 10 x 15, Bille’s Flourishes Branche no 1, Birthday, Bloemen, Cardstock, Color Box Cat's eye ink, CR1251 Doily + bloem, Deep Red, Die, Die, Diversen Dies, Happy Birthday, Joy! Crafts, Kraft, Label Die, LR0156, LR0185, LR0192, Maja Design, Marianne Design, Materiaal, Parels, Romantic Stroll, Round corner, Stamp, Stempelinkt, Thema's, Twine, Vintage Spring Basics. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.