Welcome Home

Onze jongste komt voorlopig weer bij ons thuis wonen, samen met haar hond Kyara. Het zal wel even druk worden zo met 2 honden en veel mensen in huis, maar dat went ook wel gauw genoeg.
Gelukkig hebben we een ruime 2e etage, dus daar heeft ze ook een huiskamertje kunnen inrichten.

Als welkom thuis heb ik een kaart gemaakt, die ze dan krijgt met een gezellig boeket bloemen.

DSC07444

Materialen: Cardstock, Graphic 45 Secret Garden, Joy! Crafts Cutting & Embossing Die rand met hartjes + Bille’s Flourishes Branche no 1, Marianne Design Die COL1321 + LR0192, Label Die, Roosjes, round corner punch, Color Box Cat’s Eye Ink, fotorand schaar.

This entry was posted in 10 x 15, Bille’s Flourishes Branche no 1, Bloemen, Card, Cardstock, COL1321, Color Box Cat's eye ink, Die, Die, Diversen Dies, Graphic 45, Hearts, Joy! Crafts, Knopen, Label Die, LR0192, Marianne Design, Materiaal, Nellie's Choice Multiframe Dies, Punches, Round corner, Scrappers floss, Secret Garden, Thema's. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.