Valentines Day

De vorige Valentijns kaart vond ik zo leuk geworden, dat ik voor mijn andere dochter ook een zelfde heb gemaakt. Alleen heb ik deze in een rode kleurstelling gemaakt.
Daardoor lijkt het toch weer anders.

DSC07437

Materialen: Cardstock, Authentique Smitten, Nellie’s Choice Multiframe Dies Hearts, Joy! Crafts Bille’s Flourishes branche no 1, round corner punch, Color Box Cat’s Eye Ink, knoopje, scrappers floss, roosjes.

This entry was posted in 10 x 15, Authentique, Bille’s Flourishes Branche no 1, Bloemen, Card, Cardstock, Color Box Cat's eye ink, Die, Hearts, Joy! Crafts, Knopen, Materiaal, Nellie's Choice Multiframe Dies, Punches, Round corner, Scrappers floss, Smitten, Thema's, Valentine Day. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.