My True Love

Voor de Marianne Design kaartenwedstrijd #34 doe ik mee met onderstaande kaart. Aangezien februari de maand is van Valentijn, was de opdracht dan ook een Valentijn kaart te maken met artikelen van Marianne Design.

Voor deze kaart heb ik gekozen om de hartjes stansen te gebruiken. Met het papier van Authentique “Smitten”is het voor mij een echte valentijn kaart geworden.

DSC07472

Materialen: Cardstock, Authentique Smitten, Couture Creations Border Die, Marianne Design COL1307+LR0159, Joy! Crafts Billes Flourishes Branche no 1, round corner punch, Color Box Cat’s Eye Cocoa, roosjes, brads.

This entry was posted in 10 x 15, Bille’s Flourishes Branche no 1, Bloemen, Brads, Card, Cardstock, Challenge, COL1307, Color Box Cat's eye ink, Couture Creations Border Dies, Die, Joy! Crafts, LR0159, Marianne Design, Marianne Design, Materiaal, Punches, Round corner, Scrapcard, Thema's, Valentine Day. Bookmark the permalink.

One Response to My True Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.