Druk vandaag op Pauze en Geniet

Vandaag doe ik voor het eerst mee aan de uitdaging van Cards en Scrap Challengeblog met dit kaartje.

Voor deze challenge moest je gebruikt maken van een digitale tekststempel die je wekelijks op hun blog kan vinden.
Op deze kaart heb ik gebruik gemaakt van een stempel van Art Impressions “Golden Oldies”. Ik vind die stempels ontzettend gaaf, maar gun me steeds niet de tijd om er mee aan de slag te gaan. Dus dit was een mooie gelegenheid.

IMG_6225

Materialen: Cardstock, Maja design Life in the Country, Marianne Design LR0141+LR0156, Spellbinders Nestabilities Big Scalloped Ovals, Copic Markers, stukje verbandgaas, Glimmermist Candy Apple, Color Box Cat’s Eye ink, bloemetjes.

This entry was posted in 10 x 15, Big Scalloped Ovals Small, Bloemen, Candy Apple, Cardstock, Color Box Cat's eye ink, Copic Markers, Die, Glimmermist, Life in the Country, LR0141, LR0156, Maja Design, Marianne Design, Materiaal, Spellbinders, Verbandgaas. Bookmark the permalink.

3 Responses to Druk vandaag op Pauze en Geniet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.