Bloemenplateau

Afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met het maken van bloemen. Ik ben gek op bloemen en vond het ook heel leuk om te doen. Ik miste alleen een goede werkhoogte en ik wilde mijn handen vrij hebben. Daarnaast vond ik het prettig om mijn werk te kunnen draaien.

Als je gaat zoeken op draaiplateaus dan zie je alleen maar van die grote waar je taarten op kan zetten. Nou dat was niet echt wat ik in gedachten had.
Gelukkig is mijn echtgenoot een houtdraaier en heeft veel restjes hout liggen. Ik heb mijn idee voorgelegd en hij heeft een klein draaiplateautje voor me gemaakt. Het werkt overigens perfect. Gewoon een stukje bakpapier erop vastlijmen met het lijmpistool en dan daar je bloem opmaken.

Als je ook interesse hebt in zo’n draaiplateau, stuur me dan een mail voor je bestelling.
De kosten zijn € 12,50.

IMG_5727

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.