Happy Day @ the Pub

De dag dat we rondkeken in het Peak District in Engeland hadden we zo de puf eruit dat we ook ‘s avonds besloten naar de pub te gaan. Als je zo’n dag op pad geweest bent heb je toch echt geen zin meer om te komen.
Wij waren na die dag ook best wel uitgelaten, wat ook te zien is op de foto’s van de layout.

DSC06699

Materialen: Cardstock, My Mind’s Eye Chalk Studio, Cheery Lynn Die Fanciful Flourish, EK punch Binding Edge Edger, round corner punch, Color Box Cat’s Eye ink, Inka- Gold metaalverf, bloemen, brads, twine.

This entry was posted in 30 x 30, Binding Edge Edger, Bloemen, Brads, Cardstock, Chalk Studio, Cheery Lynn Die, Color Box Cat's eye ink, EK punch, Fanciful Flourish, Inka- Gold metaalverf, Materiaal, My Minds Eye, Punches, Round corner. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.