24 Christmas Eve

Het najaar vind ik met scrappen en kaarten maken altijd een heerlijk seizoen. Heerlijk binnen, weer aan de knutsel met alle mooie foto’s die weer in de zomer gemaakt zijn. Daarnaast komen er weer allemaal mooie nieuwe papierlijnen voor Halloween, Kerst en de winter. Ik word daar altijd zo hebberig van. Het is dan ook zo lastig om te kiezen, alhoewel ik wel favoriete merken en lijnen heb.

Daarnaast scrap ik ook voor Hobbycompleet de Duif. Dat geeft me nog meer de gelegenheid om met verschillende lijnen te scrappen.

Zo ook deze mooie kerstlijn van My Mind’s Eye. De foto’s zijn vorig jaar gemaakt op de kerstmarkt in Manchester. En weet je wat, het is de bedoeling dat ik dit jaar weer met mijn dochter naar de kerstmarkt ga. Heerlijk ik kijk er al weer naar uit. Voor nu heb ik nog heerlijk genoten bij het maken van deze layout.

DSC06611

Materialen: Rood cardstock, My Mind’s Eye Mistletoe magic, EK punch binding edge edger, Marianne Design CR1224+LR0181+LR0122+CR1257+CR1255,
Marianne Design Bunch of Berries, Spellbinders Die Big Scalloped Ovals Small, Rond hoek punch, Color Box cat’s Eye cocoa, Brads, Twine.

This entry was posted in 30 x 30, Big Scalloped Ovals Small, Binding Edge Edger, Brads, Cardstock, Christmas, Color Box Cat's eye ink, EK punch, Marianne Design, Materiaal, Mistletoe Magic, My Minds Eye, Punches, Round corner, Thema's, Twine. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.