Welcome Home

Mijn dochter en ik zaten ‘s avonds, op haar verjaardag, nog gezellig aan tafel na te genieten van de dag, de Afternoon tea en de maaltijd, toen er opeens een boom voor het huis knapte en omviel. We wisten in eerste instantie niet wat er gebeurde. En voor het besef er was dat er zomaar spontaan een boom viel, kwam de 2e boom naar beneden. Echter die viel recht op het raam af. Het was één grote ravage in de tuin. We konden de voordeur niet meer uit en de andere boom lag tegen het raam aan.

We konden het niet zo laten liggen en goede raad was duur zogezegd, want waar vind je op vrijdagavond iemand die de bomen omhakt en weghaald. Gelukkig heeft mijn dochter een bovenbuurman die toevallig een handzaag had. Hij heeft gezaagd en wij hebben onderwijl met hulp van spanbanden de gigantische takken weggehaald. Op die manier konden we in ieder geval weer het huis uit en kon het raam ook niet spontaan knappen door de druk van de boom.

Al met al was het een bijzondere verjaardag geworden die tot in de kleine uurtjes heeft geduurd.

Voor de layout vond ik de tekst Welcome Home wel heel toepasselijk.
DSC06122

Materialen: Cardstock, Bo Bunny Welcome Home, Spellbinders Die Daisy Flower Topper, Cheery Lynn Die Fanciful Flourish, Marthe Stewart French Scroll punch around the page, EK punch Pointed Flower Edger, round corner punch, Color Box, brad.

Leave a Comment





This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.