The Color Run

Vandaag is The Color Run in Manchester. Ik heb afgelopen weken al die CoLor Runs wel aardig gevolgd, omdat mijn oudste ook mee doet in Manchester. Ze heeft er voor geoefend maar ik blijf het een prestatie vinden voor haar om die 5 km te hardlopen. Nou ja ik geloof dat het ook wel lopen en dansen gaat worden maar toch…
Ik denk dat het één groot feest gaat worden vandaag in Manchester en het lijkt dat de weergoden daar ook aan meewerken.

Als je zo’n prestatie voor het eerst doet is het ook leuk als je wordt binnengehaald. Mijn echtgenoot is afgelopen vrijdag naar Engeland gevlogen en zal aan de finish staan met een medaille. Later op de dag zal ik ook een foto van haar posten met de medaille om haar nek.

IMG_3186

Materialen: Cardstock, Basic Grey Color Me Silly, Tim Holtz Die Paper Rosette Flower strip, Color Box Cat’s Eye, Lint.

This entry was posted in Cardstock, Color Box Cat's eye ink, Color Me Silly, Die, Lint, Medaille, Paper Rosette flower strip, Project, Tim Holtz. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + 10 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.