We Remember

Met Hemelvaartsdag is onze stad gevuld met een hele grote bloemenmarkt. Dit jaar was zelfs de markt echt in het centrum. Heerlijk om daar te kijken naar al die prachtige bloemen en kleuren.
Het weer zat mee die dag, het was prachtig mooi zonnig en zo ‘s morgens vroeg nog niet al te druk. Dus was het een goed idee om met de honden naar de stad te wandelen aangezien ik niet echt van plan was om planten te halen. Is ook goed voor het socialiseren. Ze hebben zich dan ook uitstekend gedragen.

In de middag zijn we toch nog terug gegaan, zonder de hond, om nog wat kruiden en planten te halen, want er was toch wel heel veel moois te koop op de markt.

week 17 mei 2013

Materialen: Cardstock, Kaiserkraft Remember Me Collection,Spellbinders Lacey Circles Die, Color Box cat’s eye ink, metalen hoekjes, bloemen, bladeren, brads.

This entry was posted in 15 x 15, Bladeren, Bloemen, Brads, Cardstock, Color Box Cat's eye ink, Lacey Circle, Metalen hoekjes, Punches, Remember Me Collection, Round corner, Spellbinders. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 12 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.