Scrapbook magazine

Afgelopen maart was de 1e keer dat ik met een scrapproject in een magazine kwam. Dat had ik hier al eerder vermeld. Toch mag dat ook niet ontbreken in mijn 52 weken project. Dus heb ik hier ook een layout van gemaakt. De foto is dezelfde foto die in het magazine terugkomt.

week 14 maart 2013

Materialen: cardstock, Glitz Design Happy Travel + Pink, XCut Die Border Rosa, Spellbinders Rose Creations Die + Nestabilities labels one, Cheery Lynn Flower swirl, round corner punch, brads, Color Box cat’s eye ink.

This entry was posted in 15 x 15, 52 weeks project, Border Rosa, Brads, Cardstock, Cheery Lynn Die, Color Box Cat's eye ink, Fanciful Flourish, Glitz Design, Happy Travel, Nestabillities Labels, Pink, Rose Creations, Round corner, Spellbinders, XCut Die. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.