Scrapbook Magazine

Voor het Scrapbook Magazine van Practical Publishing International was ik gevraagd om een miniboekje te maken met het thema dochters.
Ik voel me best een beetje supertrots dat ik voor zo’n groot magazine iets heb mogen scrappen.

Afgelopen week heb ik het magazine dan gekregen. Ik had het ook al gezien in Engeland aangezien ik afgelopen week een paar dagen bij mijn dochter ben geweest. Het is wel heel cool als je het magazine in de winkels ziet liggen en je staat dan ook nog op de cover met een pagina uit je boekje. Dus ja ik ben best wel trots en ook iets meer als een beetje.

DSC05546

DSC05545

This entry was posted in Issue 71, Scrapbook Magazine. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − twelve =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.