Photo Shoot

Een aantal weken geleden konden we met de honden naar Intratuin om een foto te laten maken door een professionele fotograaf. Ontzettend leuk om te doen en de foto was ook zo maar gemaakt. We hebben wel besloten dat als onze honden wat uit hun pubertijd zijn, dan gaan we nog eens een professionele foto van ze laten maken waar ze dan samen op staan.

In ieder geval leverden deze foto’s van hun weer een mooie layout op.
DSC05365

Materialen:Cardstock, Bo Bunny Mama Razzi2, twine, brad, LeCrea Multi Dies Multi Die Flower 001, Marianne Design Collectable COL1315, EK Punch Binding Edge Edger, cat’s eye cocoa.

This entry was posted in 30 x 30, Brads, COL1315, Color Box Cat's eye ink, Die, LeCrea Multi Dies, Mamma Razzi 2, Marianne Design, Multi Die Flower 001, Tweewekelijkse uitdaging, Twine. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.