Paspop kaart

Deze kaart heb ik een paar jaar geleden al gemaakt, maar is nog steeds mooi gebleven. Ondanks dat de kaart al die tijd al op de plank bij mijn werkblad staat.

DSC05309

Materialen: Cardstock, October Afternoon The Thrift Shop,Tim Holz Die Sewing Room, Marianne Design Die, Spellbinders Rose Creations Sew Easy + garen, lint, bloem, veertje, brads, cat’s eye cocoa, swirl, parels.

This entry was posted in 10 x 15, Bloemen, Brads, Cardstock, Color Box Cat's eye ink, Die, Die, Marianne Design, October Afternoon, Parels, Rose Creations, Sew Easy, Sewing Room, Spellbinders, Swirl, The Thrift Shop, Tim Holtz, Veertjes. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 19 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.