Valentine

Soms is er niks fijner dan kaarten maken, versturen, maar ook krijgen. Het krijgen van een eigengemaakte kaart vind ik bijzonder. Het geeft mij een fijn gevoel dat iemand de moeite heeft genomen om een bijzondere kaart voor me te maken als verrassing voor mijn verjaardag, feestdagen of zoals nu voor Valentine.

Daarmee wil ik niet zeggen dat een gekochte kaart niet bijzonder kan zijn. Nee hoor ook die kunnen met net zoveel zorg uitgezocht en verstuurd zijn.

In deze bekijk ik het vanuit mijn creatieve aard. Alle kaarten die ik dan ook heb ontvangen worden allemaal zorgvuldig bewaard.

Daarnaast geeft hij mij dan ook weer veel plezier om voor een ander een bijzondere kaart te maken. Mijn dochters zijn ook heel dankbare ontvangers van kaarten.

En ja met Valentine kunnen ze dan ook weer eentje van me verwachten.

DSC05291

Materialen: Cardstock: My Mind’s Eye Love Me, Spellbinders Nestabillities Labels, Cheery Lynn Flower swirl, Nellie’s Choice Multiframe Die Hearts, Marianne Design Die flower + collectables hartjes, veertjes, cat’s eye cocoa, brad.

This entry was posted in 10 x 15, Brads, Card, Cardstock, Cheery Lynn Die, Color Box Cat's eye ink, Die, Fanciful Flourish, Love me, Marianne Design, Nellie's Choice Multiframe Dies, Nestabillities Labels, Stempelinkt, Veertjes. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten + 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.