Typewriter

De laatste maanden waren erg druk, mede door de feestdagen waardoor ik af en toe een uitdaging van Creabest heb overgeslagen. Echter deze keer heb ik weer meegedaan. De opdracht was een layout met drie verschillende lettertypes. Aangezien de oude typewriter van mijn dochter hier nog staat, vond ik dat een prachtig onderwerp voor deze uitdaging. Ik ben dan ook best tevreden met het resultaat.

DSC05231

Materialen: My Mind’s Eye lost and Found Christmas, Kraft cardstock, EK punch flower edge, Marianne design Die, Cheery Lynn flower swirl, Spellbinders Die flower en scallop circle, bloemen, cat’s eye cocoa

 

 

This entry was posted in 15 x 15, Bloemen, Cheery Lynn Die, Color Box Cat's eye ink, Fanciful Flourish, Flower Die, Lost & Found Christmas, Marianne Design, My Minds Eye, Nestabilities Scallop Circle, Spellbinders, Tweewekelijkse uitdaging. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.