Memory kast

Zo in al die jaren dat ik nu aan het scrappen ben heb ik al veel gemaakt – layouts, kaarten maar ook boekjes en andere dingen ge-altered. Helaas in de boekenkast is geen ruimte meer, aangezien ik naast scrappen ook een fervent lezer ben. Daardoor komen er ook steeds meer boeken bij in de kast.

Ik heb gezocht en deze prachtige grote grenen kast gevonden. Daar heb ik nu mijn memorykast van gemaakt waar nu al mijn scrapwerk in staat. Ik ben heel blij met het resultaat en het komt veel beter tot zijn recht dan in de boekenkast.

DSC05259

This entry was posted in Veranderen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + nineteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.