Love is…

Voor de twee wekelijks uitdaging van creabest was het thema, hoe kan het ook anders in de februari maand, liefde.

Dit jaar zijn wij al weer 30 jaar getrouwd. Geen idee waar die tijd is gebleven. Zeker niet als ik de foto op de layout zie. Die is genomen op onze huwelijksreis in  Londen. Fantastische leuke dagen hebben we daar toen gehad en veel gezien. We zijn ook zeker van plan om daar weer eens een paar dagen te gaan shoppen.

Het papier is de passende lijn van Echo Park “Yours Truly”.

DSC05283

Materialen: Cardstock, Echo Park Yours Truly, Cricut Cartridge Storybook, Nellie’s Choice Multiframe Dies Heart, Bling swirl, Prima Marketing Shabby Chic Resin Treasures Window, bloemen, cat’s eye cocoa, brads, veertjes.

This entry was posted in 30 x 30, Bloemen, Brads, Cardstock, Color Box Cat's eye ink, Cricut cartridge, Echo Park, Nellie's Choice Multiframe Dies, Shabby Chic Resin Treasures Window, Storybook, Swirl, Tweewekelijkse uitdaging, Veertjes, Yours Truly. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.