Papegaai

Dieren, planten en alles van de natuur is vind ik heel mooi om mee te scrappen. Bij het fotograferen begint het dan al. Dieren poseren niet op de foto, ze komen op de foto zoals ze zijn.

Als ik foto’s maak, of van mijn dochter krijg, vind ik het belangrijk om te kijken naar de kleuren die erin zitten. Daar hangt dan meestal ook  de keuze van mijn papier van af. Ik vind het belangrijk dat de foto qua kleur, maar ook qua afbeelding bij het papier past. Gelukkig is er tegenwoordig heel veel keuze in soorten en kleuren scrappapier.

Voor de papegaai heb ik daarom gekozen voor het papier van Graphic 45 Tropical Travelogue. Het papier is erg druk om te zien, maar daardoor is de vogel een onderdeel van de layout en het lijkt dat hij daardoor echt in het oerwoud zit.

Materialen: Graphic 45 Tropical Travelogue, Spellbinders druivenbladeren rank, EK Succes randpons, Amazing punches stamp, cat’s eye cocoa.

This entry was posted in 30 x 30, Amazing punches stamp, Color Box Cat's eye ink, Punches, Tropical Travelogue. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.