Kaart Tim Holtz techniek

Naast scrappen is ook kaarten maken nog steeds mijn favoriete bezigheid. Meestal gebruik ik papier en af en toe wat stempels. Eigenlijk vind ik het wel tijd dat ik eens wat meer stempels ga gebruiken aangezien er zoveel verschillende stempels zijn. Daardoor is het wel moeilijk kiezen welke je gaat gebruiken.

Voor deze kaart heb ik een tekststempel gebruik die ik erg mooi vind. De kaart is gemaakt met de wrinkle distress methode. Daarvoor heb ik eerst de kaart van kraftpapier gekreukeld, distress ink erop gedaan, bespoten met iets water en weer met de strijkbout droog en glad gestreken. Vervolgens verder afgewerkt en het rustig gehouden qua  versiering, aangezien de tekst op de voorgrond moest blijven.

Materialen: kraftpapier, Tim Holtz distress ink vintage photo, tekststempel, achtergrond stempel voor de rand,stempel ink rood en kleurloos, Marianne Design swirl, bloemen, brads.

This entry was posted in Bloemen, Brads, Distress ink, Marianne Design, Stamp, Stempelinkt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − seven =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.