Theepot kaartje

Eind augustus waren weer de Knotsgekke Kaarten & Scrapdagen in Zwolle. Dit keer was ik gelukkig in de gelegenheid om er weer eens naar toe te gaan. Het is altijd leuk om te kijken wat er helemaal hot is en wat niet. Dit keer waren er vooral veel stempels, stansen en niet te vergeten washi tape. Alles te kust en te keur. Ik heb wat tape meegnomen voor de kids, zo makkelijk op te sturen naar mijn oudste in Wales. Ook deze leuk theepot stempel heb ik daar gekocht met een prachtig bijpassend bruin/rode stempelkussen.

Het kaartje is voor een verjaardag geworden.

Materialen: Cardstock, Webster’s pages paper, thee pot stempel, Cheery Lynn doilie, Joy! Die bekers, Spellbinders zonnebloem die,  knoopje, cat’s eye ink, Memories inkpad Artprint Brown, scrappers floss.

This entry was posted in 15 x 15, Cardstock, Cheery Lynn Die, Color Box Cat's eye ink, Flower Die, Joy! Crafts, Knopen, Scrappers floss, Stamp, Stempelinkt, Webster's Pages. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.