Halloween Card

Op 31 oktober is het Halloween. De naam ‘Halloween’ is afgeleid van Hallow-e’en, oftewel All Hallows Eve, de avond voor Allerheiligen, 1 november. In de oude Keltische kalender begon het nieuwe jaar op 1 november, dus 31 oktober was oudejaarsavond. De oogst was binnen, het zaaigoed voor het volgende jaar lag klaar en dus was er even tijd voor een vrije dag.

Carta Bella papers, het zusje van Echo Park, heeft een wedstrijd uitgeschreven met een prijs eraan vast om een Halloween kaart te uploaden op hun Facebook pagina. Dit is de kaart geworden met hun papierlijn All Hallow’s Eve.

Materialen: Carta Bella All Hallow’s Eve paper, ColorCore cardstock black & Orange, Cheery Lynn Die pompoenen & Flower swirl, Scrapping Cottage Die Spooky fench, Memory Box Die Creepy Web, Spellbinders Die flower, brad,  Cat’s Eye black, glimmer mist black magic, lettertang, spin.

This entry was posted in 15 x 15, Cardstock, Cheery Lynn Die, Color Box Cat's eye ink, Color Core, Diversen Dies, Dymo Lettertang, Flower Die, Glimmermist, Memory Box Die, Scrapping Cottage Die. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.