Beach

Voor de uitdaging van www.creabest.nl  van de afgelopen week moest dit keer verplicht een bingokaart gebruikt worden. Ik ben maar weer eens in de oude foto’s gedoken en vond daar deze oude foto’s met strandstoelen op Zandvoort. Vroeger kon je dan op het strand een stoel huren. Het zijn foto’s van verschillende jaren geworden. Op de middelste foto staat alleen mijn broer met mijn moeder; ik was er nog niet eens. Op de andere foto sta ik zelf met mijn vader en een foto samen met mijn broer. Kortom toch een layout geworden met ons hele gezin.

 

Materialen: Graphic 45 On the Boardwalk, bingokaart, bling swirl, Spellbinders Flower Die, Marianne Design Die schelpen, brads, Tim Holtz film strip ribbon, cat’s eye cocoa.

This entry was posted in 30 x 30, Color Box Cat's eye ink, Filmstrip Ribbon, Flower Die, Marianne Design, On the Boardwalk, ZVA swirl. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − fifteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.