Theedoos

Regelmatig maak ik dingen voor www.hobbycompleet.nl zoals ook deze doos. De doos is van oorsprong een theedoos maar is inmiddels ge-alterd naar een doos die je kunt gebruiken voor  lintjes, knoopjes of andere waardevolle schatten. Je kunt de doos in het echt zien bij Hobbycompleet de Duif in Leeuwarden.

De kist staat op  Tim Holtz Foundations Box feet.

En tot slot de binnenkant van de theedoos.

Materialen: Kars theedoos, Graphic 45 Kraft Refelections,  Tim Holtz Foundations Box feet, Tim Holtz Sizzix Weathered Clock,Tim Holtz Die Flourish, Spellbinders S5-050, bloemen, brads, eyelets, touw, lint, keperband, Alleene’s premium coat acrylverf Cappuccino, Cat’s eye cocoa, klosjes home made.

This entry was posted in Bloemen, Brads, Color Box Cat's eye ink, Eyelets, Kraft Reflections, Lint, Sizzix Die, Theedoos, Tim Holtz, Twine, Verf. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 9 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.