Remember

De weken zijn voorbij gevlogen en ik merk dat ik wat achterloop met mijn blog. Door de drukte van het verhuizen is dat er helaas wat bij ingeschoten. Inmiddels zijn de kids verhuisd. De oudste woont inmiddels in Wales en de jongeste woont en werkt inmiddels weer bij ons in de stad.
Voor de uitdaging van een paar weken geleden, van www.creabest.nl, moest ik een layout maken aan de hand van een sketch. Daarvoor heb ik de foto gebruikt waarop mijn kids voor het laatst de deur dichttrekken van hun appartement.
Het is nu tijd voor verandering en tijd voor een nieuwe uitdaging.
Materialen: cardstock, Bo Bunny Weekend Market, Tim Holz journaling tickets, EK Succes borderpunch,cats eye cocoa, bloemen, brads.

This entry was posted in 30 x 30, Bloemen, Bo Bunny, Brads, Tim Holtz, Tweewekelijkse uitdaging, Weekend market. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 − one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.