Receptenbox

Een aantal jaren gelden vond ik dit vierkante blikje. Het was rood/wit geblokt en bovenop zat een grote metalen strik. Ik vond het zo’n leuk blikje dat ik het heb gekocht en bewaarde daar mijn favoriete recepten in op gescrapte kaartjes. De buitenkant bleef echter onveranderd, omdat ik nog geen idee had wat ik ermee wilde doen.

Met de scrapkampioenschappen van Creabest kwam een opdracht om iets te veranderen.
Eindelijk wist ik wat ik met het blikje wilde doen. En met het papier van My Minds Eye, vind ik het een prachtig blikje geworden.

Kijk hier voor meer foto’s van de binnenkant en de receptenkaartjes.
Lijn: My Minds Eye Lost and Found. Embelishments: Bloemen, brads, kant, cupcake punch, Creatables swirl, gesp.

This entry was posted in Bloemen, Brads, Doosjes, Lost and Found, My Minds Eye, Swirl, Veranderen. Bookmark the permalink.

2 Responses to Receptenbox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 18 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.