KreaDoe

Zodra de herfst in aantocht is kijk ik er alweer naar uit: de Kreadoe in Utrecht. De hobbybeurs van het jaar. Al een aantal jaren kun je ook toegangskaartjes winnen. Twee jaar geleden heb ik daar ook aan meegedaan en was één van de tien finalisten in de categorie scrapbooking. Ik vond het fantastisch om zo genomineerd te zijn met mijn onderstaande layout. Dit jaar doe ik weer mee, maar dit keer door het schrijven van een blog.

Om heel eerlijk te zijn ben ik toch wel een fervent bezoeker van de Kreadoe. Al jaren ga ik met mijn dochters gezellig een dagje creatief doen. Kijken, kopen en dan komen we meestal afgeladen weer thuis. Niet alleen zijn de tassen vol en de portemonnee leeg, maar ook het hoofd zit vol met ideeën. De vingers kriebelen om weer aan de slag te gaan met alle mooie dingen en materialen die we hebben gekocht.

Dit jaar zal het anders zijn. Mijn oudste woont en werkt in buitenland en ik ga alleen met mijn jongste naar de Kreadoe. Dat is vast wel erg wennen, maar we nemen wel wat leuks en sturen dat naar haar op. Van de buit die we hebben gescoord maken we zoals altijd een foto die we naar haar kunnen sturen zodat ze toch wat kan meegenieten.

Materialen: Basic Grey Cappella, Tim Holtz Die, cat’s eye cocoa, lint, bloemen, brads, knoopjes, scrappers floss

This entry was posted in 30 x 30, Bloemen, Brads, Cappella, Color Box Cat's eye ink, Knopen, Lint, Scrappers floss, Tim Holtz. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.