Boomstam

Elke twee weken doe ik mee aan de scrapuitdaging in een laddercompetitie op Creabest. In deze uitdagingen krijg je een opdracht die je moet volgen. Het kan een sketch zijn maar ook het gebruik van bepaalde materialen.

Deze keer moest ik vijf verschillende papieren gebruiken. De keus voor de foto en papier was gauw gemaakt. Mijn echtgenoot is houtdraaier en op deze foto ligt hij te dromen van alle pennen die hij wel kan maken van dit blok hout. Het paste alleen niet in de auto.

Hij droomt er nog steeds van.


Lijn: Graphic 45. Embelishments: touw, bloemen en metalen corners van Tim Holz.

This entry was posted in 30 x 30, Bloemen, Graphic 45, Tim Holtz, Tweewekelijkse uitdaging, Twine. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.